У матчі 3-го туру Ліги конференцій СК Дніпро-1 вдома зіграв внічию з Вадуцом.

Матч завершився з рахунком 2:2.

Ліга конференцій
3 тур, Група Е

СК Дніпро-1 – Вадуц 2:2 (1:1)

Голи: 1:0 – 5 Довбик, 1:1 – 26 Фер, 1:2 – 47 Гассер, 2:2 – 78 Піхальонок.

«Дніпро-1»: Макс Валеф – Бузанелло, Сваток, Сарапій, Адамюк (Бланко, 46) – Рубчинський (Громов, 62), Бабенко – Амаш (Горбунов, 46), Піхальонок, Гуцуляк (Лучкевич, 46, Танчик, 50) – Довбик.

«Вадуц»: Шанд – Трабер, Ізік, Гассер – Фер (Гельзер, 90+2), Гаїч (Гаслер, 72), Фоссо, Ульріх – Чічек (Джокич, 73) – Зуттер (Омерович, 82), Сасере (Растодер, 72).

Арбітр: Фран Йович (Загреб, Хорватія).

Стадіон: «Кошицька футбольна арена» (Кошице, Словаччина).

Гол та асист форварда Артема Довбика дозволили Дніпру-1 зіграти в гольову нічию 2:2 з Вадуцом. Дніпряни тепер мають в своєму активі чотири очки.

Шостого жовтня у рамках третього туру групового раунду Ліги конференцій Дніпро-1 зустрічався з Вадуцем із Ліхтенштейну. До речі, суперник дніпрян грає у другому дивізіоні Швейцарії, де йде на передостанньому місці.

Українська команда досить швидко відкрила рахунок у поєдинку після того, як на п’ятій хвилині точно пробив головний голеадор дніпрян Артем Довбик, який скористався передачею бразильця Бузанелло. Але ще до перерви гостям вдалося вирівняти становище після того, як точно пробив Фабіо Фер. У роздягальню команди пішли за рахунку 1:1.

У дебюті другої половини поєдинку Седрік Гассер вивів Вадуц уперед. Але дніпряни проявили характер. І знову заявив про себе Довбик, який асистував Олександру Піхальонку, який зумів зрівняти рахунок.

У результаті двобій завершився внічию 2:2.