ЛЧ, Група F. 3-й тур
5 жовтня, 22-00. Мадрид, стадіон “Сантьяго Бернабеу”
Арбітр: І.Кружляк
Трансляція: “MEGOGO” та “Воля TV”

“Реал”:

Мадридський клуб нереально потужно провів минулий сезон, вигравши Ла Лігу та Лігу Чемпіонів. Карім Бензема забивав завжди, Лука Модріч пасував завжди, Тібо Куртуа відбивав завжди. Новий сезон “Реал” також почав чудово, здобувши дев’ять перемог у десяти іграх. Щобільше, клуб зумів безболісно відпустити Каземіро, замінивши його на сяючого Чуамені, а травма Бензема, який пропустив три тижні, не пошкодила від слова зовсім. Француза упевнено замінив Родріго.

Перед грою проти “Шахтаря” Карло Анчелотті має кадрові проблеми. Куртуа отримав травму і тепер його оберігатимуть до Класіко. Отже, ще один шанс отримає українець Лунін. Крім цього, тільки нещодавно повернувся в основну групу Модріч, а також є питання щодо готовності Камавінга. Та й майбутній володар Золотого м’яча розпочав новий сезон не найкращим чином, щоправда, навряд чи хтось посміє залишити в запасі Бензема.

Орієнтовний склад: Лунін – Карвахаль, Мілітао, Алаба, Менді – Чуамені, Кроос, Модріч – Вальверде, Бензема, Вінісіус

“Шахтар”:

Круто сезон розпочав не лише “Реал”. Донецький клуб пережив за весну та літо дуже багато, втратив лідерів та перспективного тренера, проте це не завадило виграти чотири з п’яти ігор чемпіонату, а також взяти чотири з шести на старті ЛЧ. В останньому турі “Шахтар” розбив “Металіст”, відвантаживши у ворота харків’ян одразу шість голів. Того вечора з реалізацією у команди Йовічевіча не було проблем, головне, щоб це не позначилося у середу.

Кадрова ситуація у клубі відносно стабільна. Із серйозною травмою Корнієнка хорватський коуч уже змирився, а в іншому мають місце лише незначні ушкодження. Говорили про проблеми у Мар’яна Шведа, проте той вийшов на заміну проти “Металіста” та відзначився асистом. А тому є всі підстави чекати на нього в основі. Як і на Сікана, який за останні дві гри забив шість разів. Траоре доведеться стати в чергу.

Орієнтовний склад: Трубін – Тейлор, Бондар, Матвієнко, Михайліченко – Степаненко, Бондаренко – Швед, Судаков, Мудрик – Сікан