Черкаський “ЛНЗ” продовжив переможну серію в Першій лізі до чотирьох поспіль ігор. Новою жертвою “фіолетово-білих” став аутсайдер Сходу, “Скорук”.

Перша ліга, 6-й тур.

ЛНЗ Черкаси- Скорук Томаківка 3:0

1 – 0. Сторчоус – 9.

2 – 0. Тищенко – 59.

3 – 0. Євдокимов – 85.

Черкащани швидко зайняли вигідне для себе становище, відкривши рахунок вже у дебюті гри: Сторчоус протягом однієї атаки двічі замикав флангові передачі, але пробити Варцабу вдалося лише з другої спроби.

Матч загалом не був багатим на події та небезпечні моменти. “ЛНЗ” в цілому контролював хід подій у грі, проте мінімальна перевага залишала варіанти на можливий неочікуваний гол гостей. Фактично останні питання зняв під кінець години гри Тищенко: Солдат обігрався із Сторчоусом на правому фланзі та віддав передачу на правий край штрафного, там вінгер черкащан пробив голкіпера від кута воротарського.

Останні хвилини більше запам’яталися не футболом, а великою кількістю жорстких зіткнень. Найменше у такій силовій боротьбі пощастило Бейеру, який провів на полі після виходу на заміну менше десяти хвилин та з клубним лікарем залишив межі поле.

Останній гол у грі на свій рахунок записав суперсаб Олександра Ковпака, Євдокимов. Після кросу з лівого краю на дальню стійку та скидки до центру штрафного Євдокимов пробив Варцабу.

“ЛНЗ” продовжує ділити першу сходинку у групі Б з “Оболонню”, проте випереджає киян за додатковими показниками. “Скорук” все ще без перемог цього сезону замикає таблицю.