Юнаки «Дніпра-1» здобули першу перемогу у поточному чемпіонаті, перегравши на виїзді «Львів» 2:0. Дніпровська команда, до якої делегували з першого складу Кінарейкіна та Кононова, мала відчутну перевагу, але виграш дався дуже нелегко.

УПЛ U-19, 5-й тур.

Львів – СК Дніпро-1 – 0:2 (0:0)

Голи: Хан (63), Жданов (90+3)

«Львів»: Шарун, Шандра, Михавко, Танчак (Киричок, 67), Климак, Пінчук (Матківський, 87), Михайлів – к (Панчишин, 67), Герич, Мендрук, Бідзінський (Мудрий, 74), Квас (Довбецький, 67)

Запасні: Ріпак, Бокало, Дашковець

Головний тренер – Тарас Гвоздик

«Дніпро-1»: Кінарейкін, Кілик, Терещенко, Гаража, Кононов (Свистун, 63), Матюшенко – к, Хан, Баденко (Мельниченко, 79), Гаджиєв (Леонардо, 63), Жданов, Шолупець (Чабан, 85)

Запасні: Крапивцов, Бабешко, Березанський, Голуб, Янко

Головний тренер – Геннадій Щекотилін

Попередження: Мендрук (23), Матюшенко (47), Панчишин (67), Михавко (72)

Вилучення: Панчишин (81, друге попередження)U

Дебют зустрічі залишився за підопічними Геннадія Щекотиліна, які створили декілька небезпечних моментів, але не реалізували їх. На важкому полі було складно підтримувати постійний високий темп, тому не дивно, що на деякий час львів’яни перехопили ініціативу. Не сказати, що в них були стовідсоткові шанси для взяття воріт, але досягти успіху вони цілком могли, і зустріч могла піти за іншим сценарієм.

Але наш захист витримав, а у другому таймі спортклубівці повністю переграли суперника. Перевагу вже не викликала сумнівів, і її логічним втіленням стали два забиті м’ячі. На 63-й хвилині черговий швидкісний прохід правим флангом Жданова ефектно замкнув Хан, а під завісу гри сам Жданов ударом з меж штрафного зняв питання про переможця.