Екс-голкіпер збірної України Юрій Вірт переконаний, що у Кракові підопічні Олександра Петракова продемонструють з шотландцями зовсім інший футбол.

“Сподіваюся, що гра з Шотландією в Глазго – це був просто нещасний випадок. Кожна команда має провали. Мій прогноз на другий матч із шотландцями лише позитивний.

Багато залежатиме від того, як наші футболісти налаштуються на матч, як вони нав’язуватимуть гру, і яка буде реалізація гольових моментів. Якщо буде як з Вірменією, то я вірю у перемогу. Ми однозначно заслужили першу сходинку у цій групі.

Ми не маємо права програти боротьбу шотландцям, особливо на другому поверсі, як це було у першому матчі. З ними потрібно грати щільніше і нав’язувати боротьбу. У першому матчі ми взагалі в ворота не пробили і мало створили. Це буде зовсім інший футбол, ніж із Вірменією.

Від цього і відштовхуватиметься Петраков при виборі футболістів на гру. Він розумний тренер і я впевнений, що він все проаналізує і ми здобудемо результат, який дасть нам перше місце у групі”, – сказав Вірт у коментарі FanDay.

Нагадаємо, вирішальний поєдинок за вихід в еліту Ліги націй між Україною та Шотландією відбудеться у вітоврок, 27 жовтня, у Кракові. Початок зустрічі о 21:45.