Колишній гравець та тренер київського ‘Динамо’ Олександр Хацкевич напередодні гри  ЛЄ з грецьким АЕКом бачить відразу кілька причин чекати цього матчу з оптимізмом:

– АЕК непогано показав себе в іграх із ‘Дніпром-1’, але фаворитом у цьому матчі все одно є ‘Динамо’. У них досвідченіші гравці та їх клас вищий. У киян вищий рівень

Хацкевич: У Динамо вищий клас, але помучитися з АЕКом доведеться
Колишній гравець та тренер київського ‘Динамо’ Олександр Хацкевич напередодні гри Ліги Європи з грецьким АЕКом бачить відразу кілька причин чекати цього матчу з оптимізмом:

– АЕК непогано показав себе в іграх із ‘Дніпром-1’, але фаворитом у цьому матчі все одно є ‘Динамо’. У них досвідченіші гравці та їх клас вищий. У киян вищий рівень футболістів та організація гри. Хоча у кіпріотів непогано організована команда із досвідченими футболістами. У них є індивідуально сильні гравці, які добре працюють з м’ячем та за стандартних положень. Зрозуміло, що не буде. У першій грі і ‘Ренн’ помучився з АЕКом, але хотілося б, щоб Динамо взяло три очки у цій грі, – цитує Хацкевича FanDay.

 

футболістів та організація гри. Хоча у кіпріотів непогано організована команда із досвідченими футболістами. У них є індивідуально сильні гравці, які добре працюють з м’ячем та за стандартних положень. Зрозуміло, що не буде. У першій грі і ‘Ренн’ помучився з АЕКом, але хотілося б, щоб Динамо взяло три очки у цій грі, – цитує Хацкевича FanDay.