Ветеран українського футболу Іван Гецко вважає, що Дніпро-1 має сьогодні виграти у кіпрського Аполлона, і розуміє, за рахунок чого це може бути досягнуто:

– Попри те, що “Дніпру-1” поки не вдалося порадувати вболівальників у єврокубках, мені ця команда симпатична. У чемпіонаті вони потенційні лідери, які обіграли “Динамо”. Вірю, що і в Європі у них перемога не за горами. Рівень гри підопічних Олександра Кучера дає привід говорити про це. У колективі немає великих зірок, але це не заважає “Дніпру-1” показувати якісний командний футбол.

Впевнений, що сьогодні мотивація у дніпрян буде на максимальному рівні, все ж таки не кону стоїть перша історична перемога на міжнародній арені. Так, “Аполлон” – чемпіон Кіпру, а “Дніпро-1” вже програвав представнику цієї країни в Лізі Європи. Проте кожен матч – це нова історія. Важливо, щоб до цього поєдинку команда Кучера підійшла в максимальній готовності. А щодо підсумкового результату – то я поставлю на мінімальну перемогу українського клубу з рахунком 2:1, – сказав Гецко у розмовi з FootBoom.