Ліга Конференцій, Група Е. 2-й тур
15 вересня, 19-45. Нікосія, стадіон “ДСП”
Арбітр: А.Фаркаш
Трансляція: “MEGOGO” та “Воля TV”

“Аполлон”:

На дніпрян чекає далеко не найпростіший опонент. По-перше, “Аполлон” – чинний чемпіон Кіпру. Непогано, правда? Команда взяла золото вперше з 2006-го року, а в новій першості здобула три перемоги у трьох стартових турах. Також у серпні вдалося поповнити трофейну кімнату місцевим Суперкубком. І поки вдома “Аполлон” грає чудово, у єврокубках все складається не так.

Колектив Давіда Катала спочатку вилетів із кваліфікації ЛЧ (2:4 проти “Маккабі”), а потім і з Ліги Європи (2:2 та 4:5 у серії пенальті проти “Олімпіакосу”). Погодьтеся, ситуація чимось схожа на положення “Дніпра-1”.

Тиждень тому “Аполлон” розписав нульову нічию проти “Вадуца” і тепер буде мотивований здобути домашню перемогу. Проблем зі складом у “Аполлона” бути не повинно, навіть попри непростий поєдинок у рамках чемпіонату Кіпру, що відбувся минулої неділі. Чекаємо на полі основний склад.

“Дніпро-1”:

Заздрісники та хейтери можуть сказати, що дніпрянам просто пощастило на старті сезону УПЛ. Однак будуть неправі. Колектив Олександра Кучера здобув три сухі перемоги над непростими суперниками – “Динамо”, “Вересом” та “Металістом 1925”. За грою саме “Дніпро-1” виглядає найсвіжішою українською командою і якщо вдасться перенести все це до єврокубків, то й за вихід із групи потягатися можна. Щоправда, не забігатимемо наперед, оскільки все впирається у кадри.

З цим у Кучера проблеми виникли ще до початку сезону. Пуріта та Лучкевич продовжують перебувати у лазареті, при цьому останній поєдинок пропустив ключовий захисник Сваток. Але на Кіпр він вирушив, а тому є можливість побачити його з перших хвилин. Щоправда, є й інші новини – травму отримав Артем Громов. Він поки не встиг стати ключовим у новому клубі, щоправда, завжди міг посилити по ходу матчу. У четвер цю карту Кучер розіграти, на жаль, не зможе.

Турнірне становище команд

# КОМАНДА І В Н П М РМ О
1 АЗ Алкмаар 1 1 0 0 1-0 +1 3
2 Аполлон 1 0 1 0 0-0 0 1
3 Вадуц 1 0 1 0 0-0 0 1
4 Дніпро-1 1 0 0 1 0-1 -1 0

Очні зустрічі

Раніше “Аполлон” та “Дніпро-1” не перетиналися на футбольному полі.