Вінгер “Вереса” Віталій Дахновський прокоментував перемогу своєї команди над “Кривбасом” та поділився враженнями від дебютного голу в УПЛ:

“ ‒ Якщо команда виграла – значить, відчуття чудові. Мені здається, що ми показали хороший футбол, віддали всі сили та заслужили на перемогу.

‒ Наскільки тяжко далася перемога?

– Гра була дуже складною. Тяжкий перший тайм, важкий другий. Ми чудово налаштувалися на “Кривбас”. Грали компактно та тактично грамотно – ті, хто був на полі з перших хвилин, та ті, хто вийшов на заміну.

Нам важливо було виграти, а для цього швидше забити перший гол. Мені здається, ми створили все-таки більше гольових моментів, отже, і на перемогу заслужили. Дуже важливу перемогу, яка має надати нам впевненості у наступних матчах.

‒ У чотирьох матчах на старті “Верес” набрав 9 очок. Звідки взялися претензії на лідерство у чемпіонаті?

‒ Перед початком чемпіонату президент клубу поставив нам завдання – 10 місце. Але ми, виходячи на кожну гру, прагнемо максимуму. На даний момент завдяки Богу ми три рази виграли і один матч програли.

Дякуємо тим нашим захисникам, які зараз діють на передовій та дають нам можливість займатися улюбленою справою – грати у футбол. Намагатимемося довести вболівальникам, що ми не дарма знаходимося зараз на цьому місці.

‒ Твій гол став переможним у матчі. Які емоції із цього приводу?

– Щасливий, що забив. Це мій перший гол у Прем’єр-лізі. Тож збулася одна маленька моя мрія. У перших трьох іграх у мене було багато моментів, щоб забити, але успіх щоразу відвертався від мене.

З “Чорноморцем” міг забити з пенальті, але там чудово зіграв воротар. Не можу сказати, що я сумував. Навпаки, був спокійний на тренуваннях, знав, що незабаром обов’язково заб’ю. Ось сьогодні з Божою допомогою – забив.

Зважився на удар з-за меж штрафного майданчика. Там був невеликий рикошет та гол, мені здається, вийшов чудовим. Щоправда, я ще не бачив повтору. Після нього суперник трохи похнюпився, а ми якось підбадьорилися”, – сказав Дахновський.

Відзначимо, що Віталію для дебютного забитого голу в УПЛ знадобилося 19 матчів.

Додамо, що “Верес” після чотирьох зіграних зустрічей набрав дев’ять очок і наразі розташовується на четвертій сходинці турнірної таблиці Української Прем’єр-ліги.