В матчі 4-го туру чемпіонату юнацьких команд «Минай» U19 на виїзді зіграв внічию з «Інгульцем». Перший бал в поточному сезоні закарпатці здобули завдяки майстерності Данила Голуба, який відзначився дублем.

Інгулець U19 – Минай U19 – 2:2.

Голи: 0:1 Голуб, 58, 0:2 Голуб, 70, 1:2 Шкурко, 76, 2:2 Кічко, 83.

Інгулець: Корогод, СВІРІПА, Жилінський, Полтавець, Кічко, Шкурко, Кабаченко (Хаустов, 64), Хоменко, Маціюк (Чабан, 56), Войтюк, Кляцький (Конебас, 60).

Минай: Савченко, Авраменко, Пастернак, МАХІНКА, Печко, Диянчук, Кроликов, Кашперук (Голуб, 46), Бучок, Кроццолі, Дурдас.

Попередження: Жилінський, 28, Пастернак, 6, Кашперук, 33.

Всі чотири голи сторони забили в другому таймі. Рахунок відкрили гості. На 58-й хвилині Голуб отримав м’яч ближче до лівого флангу, змістився в центр і з правою ногою з-за дуги поцілив впритул зі стійкою – 0:1. Той самий Голуб подвоїв рахунок на 70-й. Він отримав передачу в районі воротарської площі, на замахові прибрав захисників та з близької відстані заставив капітулювати Корогода.

Господарі не здались і зуміли зрівняти рахунок. Обидва голи були запиті з лівого кута. Спочатку Шкурко ударом ногою скоротив відставання, а згодом Кічко головою відновив рівновагу.

Наступний матч «Минай» в юнацькому чемпіонаті проведе 30-го числа дома проти «Динамо».