Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» Ігор Циганик зробив прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» Київ – «Львів».

«Важко «Динамо» після вильоту з Ліги чемпіонів від «Бенфіки». Кияни програли вже п’ятий матч поспіль. Двічі поступилися «Бенфіці» (0:2 і 0:3), чемпіонат розпочали з поразок від «Дніпра-1» (0:3) і «Зорі» (2:3), в четвер програли перший матч групового етапу Ліги Європи «Фенербахче» (1:2). Команда потрапила в яму.

Зі «Львовом» буде нелегко, це неприємний суперник. Тим паче після втрати Шапаренка: в Миколи діагностували розрив передньої хрестоподібної зв’язки колінного суглоба, тому він вибув на шість місяців.

Повторюся, не думаю, що буде просто киянам. Однак потрібно вже демонструвати результат. Якщо футболісти вважають себе майстрами високого рівня, то таких суперників потрібно обігрувати.

Проблема «Динамо» не в тренері. Потрібно розуміти, що кияни форсували підготовку до кваліфікації Ліги чемпіонів. Зараз команда потрапила в складну історію, яку потрібно подолати. Гравцям потрібно вибиратися з ями.

Те, що Мірча Луческу казав, що піде з клубу, а потім забирав слова – це емоції. Поки що на даному етапі не думаю, що румунський спеціаліст збирається звільнятися. До кінця сезону Луческу не піде – це точно.

Не хочу ставити на підсумковий результат, зроблю одну ставку, що обидві команди заб’ють», – наводить слова Циганика «Рейтинг букмекерів».