Стартовий матч неділі у Першій лізі голів вболівальниками не подарував: “Буковина” та “Діназ” свою зустріч завершили унічию.

Переможцем поєдинку стала силова боротьба, якої у грі було забагато. Частіше м’ячем володіли господарі, проте витиснути із цього якийсь результативний зиск не змогли. “Діназ” не окопувався навкруги свого штрафного і за можливістю вперед також намагався ходити, а на останніх хвилинах атакував навіть частіше за свого суперника. Проте особливої роботи у Степаненка та Солдатенка сьогодні не було.

У підсумку – нульова нічия. Обидві команди ще не перемагали у поточному сезоні. “Буко” у першому турі поступилася “Епіцентру”, а “Діназ” під керівництвом свого нового тренера, Олександра Головка, вдруге поспіль грає унічию.

Перша ліга. 2-й тур

“Буковина” – “Діназ” 0:0

“Буковина”: Степаненко, Гакман, Пець, Прокопчук, Данилюк, Цурупін, Рябий (Фаресеєнко 72), Столяр, Палагнюк, Чайковський, Жумига

“Діназ”: Солдатенко, Корешков, Ічанський, Літвінов, Білоус, Богунов, Старенький (Кириченко 68), Куліш, Вакуленко, Гарнага (Пєстрєцов 78), Волошин

Попередження: Білоус 43