Реал зустрічався з Бетісом у четвертому турі Прімери. “Бланкос” без Андрія Луніна святкували мінімальну перемогу.

Ла Ліга, 4-й тур.

Реал Мадрид – Бетіс  2 : 1.

1 – 0. Вінісіус – 9.

1 – 1. Каналес – 17.

2 – 1. Родріго – 65.

Обидва колективи за перші три тури нового сезону іспанської першості ще не програвали. Вони були такими єдиними у Ла Лізі. Проте сьогодні статистику на Сантьяго Бернабеу зіпсували гостям.

Ювентус розписав важку нічию з Фіорентиною – Перін достойно замінив Щенсни, потягнувши пенальті Ювентус розписав важку нічию з Фіорентиною – Перін достойно замінив Щенсни, потягнувши пенальті

Бензема на старті зустрічі претендував на пенальті, але арбітр промовчав. Чи не в наступній атаці “бланкос” забили. Алаба зі своєї половини поля закинув на хід Вінісіусу, бразилець втік від оборонця та реалізував вихід віч-на-віч з кіпером. На 17 хвилині паритет було відновлено зусиллями Серхіо Каналеса – м’яч пролетів поміж ніг Куртуа.

Мадрид взяв гру під свій контроль, але до логічного завершення довів перевагу лише у другому таймі. Вальверде, лише з’явившись на полі, прокрався правим флангом і прострілив на Родріго у центр штрафного, який з-під себе пробив у дальній кут. 2:1! “Бланкос” мали забивати ще: Родріго в одній з атак влучив у хрестовину, а Модріч одразу ж вистрілив поруч зі стійкою.

Бетіс намагався зрівняти рахунок на табло. Проте сьогодні не пощастило, адже Реал вистояв, набрав 12 залікових балів та закріпив лідерство. Бетіс з дев’ятьма пунктами залишився другим, але до кінця туру ще може опуститись.

Попереду на мадридців чекає старт у груповому етапі Ліги чемпіонів матчем проти Селтіка, “вердібланкос” гратимуть у Лізі Європи проти ХІКа.