В межах 2-го туру чемпіонату України запорізький Металург здолав ЛНЗ

Перша ліга. 2-й тур

“Металург” (Запоріжжя) – “ЛНЗ” (Черкаси) 2:1

Голи: Сидоров 64, Сидоров 70 – Тищенко 25

“Металург” у другому турі поспіль вперто продовжує грати матчі у прифронтовому Запоріжжі. До лінії фронту близько 40 кілометрів, тому клубові доводиться погоджуватися на вимоги обласної військової адміністрації та не повідомляти ані про час початку гри, ані про перебіг гри. Лише потім з’являється відео матчу, яке вже нікому не потрібне.

Перед поновленням чемпіонату функціонери багато говорили, що футбол під час війни необхідний не тільки гравцям, а й вболівальникам. У підсумку ми бачимо, що запоріжці продовжують катати тільки їм потрібні для зарплати матчі і колись потім повідомляти про його результати. У вас точно футбол для вболівальників? Ви точно не знайшли інших стадіонів по всій Україні, щоб грати та показувати ігри у прямому ефірі?

Що стосується самого поєдинку, то інформації, очікувано, небагато. Перший тайм завершився перемогою “ЛНЗ” 1:0 – відзначився Тищенко. Але у другій половині ситуація змінилася: Сидоров за шість хвилин оформив дубль. Що цікаво, тиждень тому у іншому секретному матчі в Запоріжжі ми також побачили вольовий результат. По ходу зустрічі “Металург”, граючи в більшості, вів у “Кременя” 3:1, проте фінальний свисток зафіксував нічию.

“ЛНЗ”, який вважався одним із фаворитів цього сезону в Першій лізі, за два тури набрав лише один бал. У наступному турі черкащани зустрінуться із “Кременем”. А от “Металург” очікує виїзд до СК “Полтава” – до області, в якій місцева ОВА цього сезону ще не дозволила провести жодної гри.