Прімера. 4-й тур
3 вересня, 17-15. Мадрид. “Сантьяго Бернабеу”
Арбітр: Хосе Санчес Мартінес
Трансляція: MEGOGO, Volia TV

“Реал Мадрид”

“Реал” на старті сезону має ідеальний результат, але до гри є деякі питання. “Альмерія” та “Еспаньйол” були переможені лише на останніх хвилинах, коли банально втомилися.

Цей фактор може спрацювати і з “Бетісом” – у нього теж лавки немає; ось тільки розраховувати суто на це якось не по-чемпіонськи. Анчелотті потрібні ще працюючі способи проходження ешелонованої оборони, окрім дриблінгу Вінісіуса. Можливо, є сенс поставити направо Родріго замість шаблонного Вальверде – на “Корнельї” його вихід дав результат.

Ще один тонкий момент – адаптація Чуамені, який іноді втрачає позицію; Фекір та Каналес можуть таке не пробачити. Ну, а сильні сторони Мадрида ви і так знаєте – звісно, на папері їх більше. “Бетіс” – суперник серйозний, і навіть 50% володіння тут чемпіону не гарантовані, проте десь Бензема зобов’язаний його підловити.

“Бетіс”

…Тим паче, що саме центр оборони – найслабша ланка зелено-білих. Едгар Гонсалес просто не тягне рівень завдань, які стоять перед командою, Херман Песселья пропустить матч через вилучення у минулому турі, а Луїс Феліпе лише недавно перебрався на “Беніто Вільямарін”. Ось і посудіть самі.

З іншого боку, “Бетіс” має класний лівий фланг на чолі з Алексом Морено, потужний кулак в опорній зоні в особі Гвідо і Карвалью, а також яскраву атакуючу ланку, де Фекір з Каналесом віддають, а Борха і Хуанмі забивають. Ці хлопці ефективні – звідси й три перемоги.

Ймовірно, на “Бернабеу” севільці сядуть глибше, ніж звичайно – так контролювати Вінісіуса і Бензема буде простіше. Також очікуємо на акцент “Бетіса” на довгих передачах та сольних проривах – особливо від Каналеса; він зазвичай грає проти колишнього клубу натхненно. Ну, а загалом севільці точно не будуть піднімати темп – в їхніх інтересах в’язати і сповільнювати “Реал” усіма засобами, тож прогнозуємо і купу фолів; дрібних і не дуже.

“Реал Мадрид” – “Бетіс”: статистика особистих зустрічей

Минулого сезону Мадрид вистраждав перемогу на “Беніто Вільямарін” завдяки голу Дані Карвахаля (1:0), а на “Бернабеу”, коли вже нічого не вирішувалося, команди розписали нудні нулі.

Якщо копнути глибше, то “Бетіс” ще двічі грав 0:0 у Мадриді за останні три роки, а 8 березня 2020-го перемагав “Реал” на своєму полі (2:1). Коротше, незручний суперник.

Турнірне становище команд

На 02.09.

Реал Мадрид – Бетіс. Анонс та прогноз матчу Прімери на 3.09.2022 - изображение 3