Прийдешній клубний ігровий вік-енд може розтягнутися для легіонерів збірної України, яких Олександр Петраков запрошував на червневі матчі національної команди, аж на чотири дні.

Сьогодні, 2 вересня, «Аль-Айн» Андрія Ярмоленка в 1-му турі чемпіонату ОАЕ на чужому стадіоні зіграє проти «Аджмана» (початок зустрічі — о 16.45 за київським часом).

У 7-му турі бельгійської Про Ліги «Брюгге» Романа Яремчука та Едуарда Соболя на своєму полі зійдеться в міському дербі із «Серкль Брюгге» (21.45). Для форварда цей поєдинок може стати дебютом за чорно-синіх.

У суботу, 3 вересня, у межах 6-го туру англійської Прем’єр-ліги «Евертон» Віталія Миколенка на «Гудісон Парк» битиметься в дербі з «Ліверпулем» (14.30).

У 7-му турі французької Ліги 2 «Бордо» Данила Ігнатенка у столиці протистоятиме ФК «Париж» (16.00).

А в 4-му турі іспанської Ла Ліги «Реал» Андрія Луніна прийматиме севільський «Бетіс» (17.15).

У неділю, 4 вересня, в АПЛ «Арсенал» Олександра Зінченка завітає до Манчестера, де зіграє проти місцевого «Юнайтед» (18.30).

«Славія» Тараса Качараби в 7-му турі чемпіонату Чехії на полі суперника проведе матч зі «Словацко» (20.00).

Зрештою, у понеділок, 5 вересня, «Аталанта» Руслана Маліновського на виїзді екзаменуватиме дебютанта італійської Серії А «Монцу» в 5-му турі тамтешнього елітного дивізіону (19.30).