Ще у лютому цього року Бордо суттєво скоротив свої витрати через небувалу фінансову кризу. Після вильоту з Ліги 1 колишні чемпіони Франції втратили багатьох спонсорів, що ще більше посилило ситуацію.

Через важке становище «жирондинці» не зуміли зареєструвати літніх новобранців, а саме Йоанна Барбета, Вітала Нсімба, Йонаса Лессля та Клемана Мішлена.

Виходячи зі своїх фінансів, Бордо може заявити одного-двох футболістів, і це за умови, що хтось із основного складу погодиться знизити свій оклад.

FootMercato пише, що допомогти Бордо зголосився український півзахисник Данило Ігнатенко. 25-річний хавбек погоджується скоротити свою заробітну плату, щоб дозволити колективу Девіда Гайона доукомплектувати склад.

Раніше ресурс Get French Football News писав, що деяким гравцям виноробів необхідно скоротити зарплату на 20% з метою покращення фінансового добробуту команди.

Ігнатенка було викуплено французами у Шахтаря за один мільйон євро. Загалом у клубі український легіонер провів 16 матчів, забив гол і віддав трьох асистів.