Наставник тернопільської «Ниви» про нічию з «Діназом».

– Перший матч. Які ваші враження?

– Враження дійсно непогані, тому що ми почали чемпіонат. І це велика подяка всім, хто причетний до цього. Це в першу чергу наші воїни, наше ЗСУ, керівників наших, адже ви знаєте, що дуже багато клубів не можуть прийняти участь у чемпіонаті через деякі проблеми фінансові і територіальні. У нас теж стояло так питання, але, Слава Богу, знайшлися люди, інвестори, які взяли на себе таку відповідальність і продовжили життя клубу. Важливо в такий час продовжувати нам це, тренуватися, грати. Це маленьке свято для нас всіх. Ми будемо намагатися своїми діями, своїми перемогами радувати наших вболівальників.

– Сьогодні було більше боротьбі, як від однієї, так і від іншої команди. Що ви скажете про саму гру?

– Дійсно, хотілося б кращого, але ви самі розумієте. Що багато часу хлопці не грали. Ті матчі, які ми проводимо в підготовчий період, зовсім інші, ніж в чемпіонаті. Це інша психологія. Бажання у всіх є, але трішки не вистачає майстерності, десь взаєморозуміння між гравцями. Над цим треба працювати і з кожною грою ми будемо додавати.

– У вас гол був забитий з пенальті. Як ви вважаєте він там був?

– Я ще повтор не дивився, але з того ракурсу, що я бачив, то вважаю він був. Правда, я не знаю, як суддя це оцінив, чи фол чи рука.

– Щодо пропущеного м’яча від «Діназу». Це помилка ваших захисників?

– Це наша помилка. Звичайно, суперник змусив нас її зробити. Вони бігли вперед, намагалися забити. Нема повного взаєморозуміння між нашими гравцями і це призвело до такого. В таких ситуаціях треба комусь брати на себе відповідальність. Понадіялися один на одного і пропустили такий гол.