До вашої уваги коментар після матчу «Буковина» – «Епіцентр» (1:2) головного тренера гостей Олега Надуди.

«Через вимушену паузу у футболі нам вдалося зібрати команду тільки минулого місяця. Ми ще не повністю готові до виступів у чемпіонаті, кадрового потенціалу нам не вистачає, тому ще доукомплектовуємо склад. Задоволений перемогою, але не можу сказати, що на сто відсотків задоволений грою. Потрібно багато працювати, щоб покращити рівень гри. Зараз у нас в команді багато молодих гравців, тренерський штаб дає шанси проявити себе таким футболістам, але ми ще займаємося пошуком нових виконавців.

Зараз команда базується в Дунаївцях. Наразі стадіон в Кам’янці-Подільському ще не повністю готовий, тому перші три-чотири матчі будемо грати саме в Дунаївцях. Для «Епіцентру» надзвичайно важливим є стан поля, тому що ми стараємося демонструвати технічний футбол, контролювати м’яч.

Після рахунку 0:2 на користь «Епіцентру» ми віддали ініціативу нашому супернику і грали на контратаках. «Буковина» дуже старалася відігратися, їм вдалося забити один м’яч, але це вже відбулося в кінці гри.

«Буковині» потрібно трохи часу. У команді дуже багато молодих футболістів, яким треба зігратися. Я думаю, приблизно через один-два місяці «Буковина» вийде на якісний рівень і зможе виконувати ті завдання, які стоять перед командою. Бажаю успіхів «Буковині», – зазначив Олег Надуда.