Капітан “біло-синіх” Сергій Сидорчук поміркував над шансами своєї команди у другому за силою єврокубку.

“Щодо групи загалом, нічого конкретного не можу сказати. Добре знаю Фенербахче, бо ми з ними нещодавно грали. А щодо інших поки що складно дати якусь виважену оцінку.

З третього кошика нам випала одна з найсильніших команд, які там були. По організації гри, роботі тренера, за останніми придбаннями, можна зробити висновок, що на цей сезон вони налаштовані як ніколи серйозно. З ними буде тяжко. Плюс, я чув, що Жезуш сказав, що він би дуже хотів Динамо у суперники, для нього наша команда схожа на оскому.

Щодо Ренна, то французькі команди завжди атлетичні. Там багато футболістів з африканського континенту, а їм характерні такі якості, як сила та швидкість.

АЕК… Ми дивилися їхню гру з СК Дніпро-1. Конкретно щось сказати з побаченого складно. Можу достеменно сказати, що тренер дуже ретельно підготує нас до Ліги Європи і з цим проблем не буде. Усю потрібну інформацію ми матимемо безпосередньо перед матчами”, – сказав Сидорчук у коментарі FanDay.

Нагадаємо, після вильоту від Бенфіки у плей-офф Ліги чемпіонів Динамо потрапило у груповий етап Ліги Європи, де його суперниками будуть французький Ренн, турецький Фенербахче і кіпрський АЕК Ларнака.