“Шахтар” обіграв “Кривбас” у поєдинку 2-го туру УПЛ. Гра відбулася на столичному “Олімпійському” та завершилася перемогою “гірників” з рахунком 1:0.

Єдиний гол у цій зустрічі підопічні Ігоря Йовічевича забили на 76-й хвилині. Подачу Михайла Мудрика зі штрафного замкнув Артем Бондаренко.

VBET ліга. 2-й тур
28 серпня, Київ, НСК “Олімпійський”
Шахтар – Кривбас 1:0
Гол
: Артем Бондаренко 76

Шахтар: Анатолій Трубін, Сергій Кривцов (Валерій Бондар 63), Тарас Степаненко, Богдан Михайліченко (Віктор Корнієнко 53, Олег Очеретько 71), Артем Бондаренко, Михайло Мудрик, Микола Матвієнко, Лукас Тейлор (Єфим Конопля 53), Георгій Судаков, Іван Петряк, Данило Сікан (Олександр Зубков 63)
Кривбас: Богдан Сарнавський, Тимур Стецков, Олексій Хобленко (Євген Банада 75), Дмитро Хомченовський, Микита Татарков, Віталій Вернидуб, Денис Устименко (Роман Дебелко 82), Назар Волошин, Володимир Якімець, Євген Опанасенко (Денис Шевченко 66), Дмитро Семенов
Попередження: Артем Бондаренко 79 – Микита Татарков 49, Микита Татарков 74
Вилучення: Микита Татарков 74

Варто зазначити, що за дві хвилини до пропущеного м’яча гості залишилися в меншості – Микита Татарков отримав другу жовту картку, яка перетворилася для нього на червону.

Для “гірників” це перша перемога в новому сезоні УПЛ. У першому турі “Шахтар” розписав нульову нічию з “Металістом 1925”.

“Кривбас” зазнав другої поспіль поразки на старті чемпіонату. У своєму першому матчі після повернення до УПЛ криворізький клуб мінімально поступився “Колосу”, а головний тренер команди Юрій Вернидуб заробив вилучення, тому спостерігав за поєдинком проти “Шахтаря” з трибун.

Тепер “Шахтар” має чотири очки та перебуває на четвертому місці турнірної таблиці УПЛ. “Кривбас” без жодного набраного пункту розташувався на 14-й позиції.
У наступному турі “гірники” 2 вересня зустрінуться з “Рухом”, а підопічні Вернидуба 4 вересня поміряються силами зі “Львовом”.