В межах 1-го туру чемпіонату України Першої ліги ЛНЗ розписав суху нічию з Оболонню.

Перша ліга. 1-й тур

“ЛНЗ” – “Оболонь” 0:0

“ЛНЗ”: Попович, Тарасенко, Лопирьонок, Солдат, Синьогуб (Замуренко 85), Полюлях, Сторчоус (Євдокимов 55), Нехтій, Войцеховський (Замуренко 73), Савін (Ляшенко 72), Галенко (Тищенко 55).

“Оболонь”: Федорівський, Осман, Бородай, Тєрєхов, Фатєєв, Мороз, Косовський (Покотилюк 86), Прокопенко (Лук’янчук 72), Груша (Батальський 72), Олійник (Корохов 80), Краснопір (Машталір 86).

Попередження: Осман 33, Мороз 84, Корохов 90+5

Незважаючи на статус дебютанта Першої ліги, “ЛНЗ” вже вважається одним із претендентів на ще одне підвищення у класі. Черкащани провели дуже потужну, як для свого дивізіону, трансферну кампанію та не цуралися запрошувати навіть гравців із УПЛ. Проте у першому ж матчі на новому рівні це результату не принесло. “Оболонь”, як відомо, також регулярно ходить серед тих, хто може вийти до еліти, проте чогось завжди не вистачає. Тож, можемо констатувати, що це була гра двох претендентів на Прем’єр-лігу.

Футбол в принципі й вийшов, як і анонс про нього: непоступливим та із бажанням обидвох колективів не програти. Господарі більше м’яча тримали, “пивовари” погодилися відповідати на контратаках. Але за 90 хвилин жодна із цих стратегій не спрацювала.

Неприємно, якщо ти фаворит ліги, стартувати зі втрати очок. Проте, якщо це битва із прямим конкурентом, варто вважати такий результат прийнятним.