Головний тренер “Вересу” Юрій Вірт поділився своїми враженнями після перемоги в матчі другого туру УПЛ з “Ворсклою” (2:1):

“В першу чергу вітаю рівненських вболівальників з перемогою, вона для нас дуже важлива, тому що грали проти доброго, сильного суперника. Дуже поважаю Віктора Скрипника, у нього є чому повчитися. Він правильно сказав під час свого виступу, що в перші тридцять хвилин матчу “Ворскла” могла закрити гру. Вони мали багато моментів, десь воротар нас виручив, десь просто не влучили. У нас була нервозність, не було від нас достатньої боротьби, підборів.

У нас гравці в основному маленького зросту, нас переважали суперники в антропометрії, і те, що вони не влучали – це своєрідне диво. Однак після 30-ої хвилини ми заспокоїлися, почали створювати моменти, Дахновський не забив, хоча мав дуже добий шанс.

В перерві сказали хлопцям, що треба вигравати боротьбу. І дійсно – зрівняли рахунок, після чого націлилися на перемогу. Ми хотіли перемогти, бо наші керівники платять нам гроші тільки за перемоги. Билися до кінця. Футбольний Бог був на нашій стороні, допоміг нам на 96-й хвилині здобути перемогу. Для нас це важливо, бо ми команда з невеликими цілями. А тут змогли нав’язати боротьбу досвідченому суперникові. Я радий, будемо й далі намагатися рухатись у цьому напрямку й набирати очки.

З такою самовіддачею, як у нас була після 65-ої хвилини, можемо розраховувати на щось більше”, – сказав Вірт.