Головний тренер Інгульця Сергій Лавриненко прокоментував поразку в дербі Кіровоградщини від Олександрії (1:2).

“Програвати не лише першу гру, а будь-яку, не приємно. Але я хочу всіх привітати з початком чемпіонату, подякувати Збройним Силам України за те, що ми маємо можливість почати цей чемпіонат, грати цей чемпіонат. Ми, українці, сильна нація. І тим, що ми розпочали цей чемпіонат показуємо, що можемо у складних ситуаціях грати, робити свою роботу. І тому це месендж всьому світу.

Стосовно гри, то вона була цікава. Було багато гольових моментів. Суперник краще реалізував свої можливості і взяв три очки. У нас те ж були хороші нагоди забити гол. Був момент, коли вибігли в контратаку – Запорожець влучив у штангу воріт, Одарюк мав момент. Ми не змогли забити ті моменти. Суперник зміг реалізувати свої два моменти. У другому моменті сама атака була хороша – Цуріков влучив, кваліфікація у нього висока. Команда Олександрія молодці. Але я не можу своїх хлопців сварити, вони віддали всі сили, намагалися врятувати цю гру. Трохи щось не вийшло, але в цілому ми задоволені, окрім результату. Я сподіваюся, що у наступних іграх команда буде лише додавати і ми будемо показувати змістовну гру і, саме головне, результат.

Влучний удар Цурікова. Хто не завадив йому це зробити? Я не хочу по гарячим слідам говорити. Варто емоції прибрати. Потрібно приїхати проаналізувати не лише цей момент, а й всю гру. Хлопці тривалий час були без ігрової практики. Ця пауза пов’язана з війною не відомо як відіб’ється на всіх командах. Ми всі переживаємо однакові моменти і не розуміємо як команди будуть грати у цьому чемпіонаті. Буде багато складнощів.

У нас були складнощі з вибором гравців. Сітала, Ченбая і Одарюка не було в останньому спарингу. Були складнощі в останньому тижневому циклі – мікротравми, хворі гравці. Сподіваюся, що до наступного матчу всі гравці будуть живі та здорові і тоді у цьому плані буде легше.

Контракт з Марусичем підписали і сподівалися що сьогодні завершаться юридичні моменти. Сподіваюся, що до гри з Металістом Максим у нашій команді буде повноцінним гравцем і він допоможе у вирішенні тих задач, які ми перед собою ставимо”, – зазначив Лавриненко.