Півзахисник Аталанти і збірної України готовий продовжити кар’єру в чемпіонаті Франції. Щоправда, говорити про перехід Маліновського як доконаний факт наразі зарано.

Раніше 29-річний Маліновський вважав пріоритетним варіантом перехід у Тоттенхем. Але англійський клуб хоче лише орендувати українця з правом викупу, що категорично не влаштовуває Аталанту, яка шукає новий клуб для хавбека через його конфлікт з Гасперіні. Тепер же Руслан висловив готовність приєднатися до Марселя, повідомляє Foot Mercato.

Але водночас французький ЗМІ вказує, що шансів на перехід поки не так багато. Передусім, через Аталанту, яка оголосила вражаючу ціну в 40 мільйонів євро (контракт Маліновського з бергамасками через рік добігає кінця). На жодні поступки італійський клуб йти не збирається.

Частиною угоди міг стати Дженгіз Ундер, але вінгер не збирається переходити в Аталанту. Турок взагалі не хоче покидати Марсель, хоч і не входить у плани головного тренера. Хав’єр Рібальта і Пабло Лонгорія – технічний директор і президент Марселя відповідно – шукають варіанти виходу із ситуації. Керівництво провансальців хоче Маліновського, Руслан начебто не проти переїхати в Марсель, але через фінансові апетити Аталанти до завершення переходу ще дуже далеко.

За три сезони в Бергамо Маліновський зіграв 130 матчів, забив 30 голів і віддав 27 асистів. Окрім Марселя з Тоттенхемом, інтерес до українця проявляли Вест Хем, Ньюкасл і Ноттінгем Форест.