Головний тренер СК Дніпро-1 Олександр Кучер дав коментар перед матчем-відповіді кваліфікації Ліги Європи проти АЕКу

АЕК – це дуже досвідчена команда, яка багато виступає у єврокубках. У команді багато легіонерів, досвідчений іспанський тренер, який попрацював у різних країнах. Багато гравців, які пограли в Прімері, у середовищі поля якісні футболісти, і звичайно, Альтман – сильний виконавець.

Звичайно, якщо ми хочемо до групового раунду Ліги Європи, то завтра обов’язково маємо перемагати. Але ж ми розуміємо, що нам завтра буде дуже важко, оскільки я знаю, які вболівальники у АЕКа і вони додаватимуть команді додаткових зусиль, і гратимуть ще краще у своїх рідних стінах. Ми готуватимемося до цього.

-Хто із ваших гравців завтра не зможе зіграти?

– Через травми з нами не прилетіли ті, хто залишився працювати в Кошиці Лучкевич, Пуріта і Горбунов. Вони готуватимуться до наступних матчів. Ну і звичайно через червону карту в першому матчі нам не допоможе Сарапій.

– Які ваші відчуття після початку офіційних матчів, адже в країні триває війна?

-Дуже приємні почуття, адже почалися офіційні ігри, а ми скучили за цими емоціями, уболівальниками, адже у нас більше, ніж півроку не було офіційних матчів. Якщо бути точним, то понад вісім місяців ми не грали у футбол, тому зараз від усього відчуття дуже позитивні.

Нагадаємо, у першому матчі підопічні Олександра Кучера мінімально програли кіпрському АЕКу – 1:2. Матч-відповідь відбудеться завтра, 25 серпня.

Переможець пари зіграє у груповому етапі Ліги Європи, який програв вирушить до Ліги конференцій.