Знімальна група Setanta не змогла потрапити на стадіон Україна. Поєдинок першого туру УПЛ у Львові транслюватиметься на іншому каналі.

“У зв’язку із недопущенням футбольним клубом Рух знімальної групи на позиції для зйомки матчу Рух – Металіст, пересувна телевізійна станція офіційного транслятора Setanta Sports була вимушена покинути стадіон Україна, на якому проводиться матч.

Після отримання всіх офіційних рапортів та документів, дані про інцидент будуть передані на розгляд Контрольно-дисциплінарного комітету УАФ”, – йдеться у заяві на офіційному сайті УПЛ.

Раніше львівський клуб анонсував трансляцію матчу проти Металіста у своєму YouTube-каналі та каналі НТА. Поєдинок стартує о 15:00. Гру мав коментувати Віктор Вацко, але пізніше “жовто-чорні” повідомили про зрив домовленості.

Нагадаємо, 23 серпня аналогічний випадок трапився в Ужгороді. Представники Setanta не змогли потрапити на поєдинок Зоря – Ворскла, який транслювали в YouTube і на каналі 2+2.

Раніше саме Setanta стала офіційним транслятором УПЛ, проте низка клубів (Рух, Динамо, СК-Дніпро-1, Зоря) заявили, що відмовляються передавати медіаправа вказаній компанії.