Колишній головний тренер «Волині» Василь Сачко поділився думкою, чому луцька команда пропускає сезон Першої ліги.

– Важко коментувати. Це питання потрібно поставити керівникам клубу. Мені шкода, що це так. Я розумію, що зараз не найкращий час і потрібно утримувати команду, але інші команди в цей час знаходять ресурси та зберегли команду.

Важко відповісти на запитання. Я не знаю внутрішніх справ команди на сьогодні. Жаль тих хлопців, які залишили «Волинь», у яких були перспективи і майбутнє. Знаю багатьох батьків тих хлопців, але… Шкода. Адже футбольна Волинь – не лише команда, а й безліч уболівальників та людей, які люблять футбол та живуть ним. Тут справді багато талановитих гравців.

Кожен інвестор на утримання команди залежить від доходів своїх компаній, підприємств тощо. Мабуть, щось наштовхнуло на таке рішення. На жаль, це не найяскравіша історія клубу.

– Власники клубу казали, що планують у майбутньому відродити команду?

– Сподіваюся і вірю. Як мені відомо, зараз за «Волинню» зберігається статус професійного клубу. Сподіваюся, що знайдуться люди, клуб стане на ноги та процвітатиме. Там є школа, багато молодих та перспективних хлопців, які могли б грати й у першій команді «Волині». Для них це шанс. Мені шкода, що зараз ці хлопці роз’їжджатимуться, – сказав Сачко.