Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті назвав найкращих гравців своєї команди у вчорашньому матчі з «Сельтою» (4:1).

«Модрич безсмертний. Він розумний, підготовлений і добре грає. Гол, який він забив, змінив перебіг гри. До голу матч був рівним, і це була дуже конкурентна гра. У першому таймі “Сельта” тиснула, добре пресингувала, і у нас виникали труднощі при володінні м’ячем. У другому таймі суперник знизив інтенсивність, а ми добре розпоряджалися м’ячем під час розіграшів, і переходи були вражаючими».

«Вальверде чудово розуміє, що він не вінгер. Він добре справляється зі своєю позицією, йому комфортно, і він чудовий півзахисник. Він дуже допомагає нам на цій позиції, особливо в обороні, тому що з ним команда грає надійніше. Зараз повертається Родріго, він має багато якостей, і це може нам допомогти. З Родріго команда гратиме по-іншому, але Федеріко не має проблем із грою в центрі поля. Він починає забивати і це важливо».

«Зміна поколінь? Ми повинні подумати про перехідний процес, який може бути солодким або трохи болючішим. Ветерани чудово це розуміють, бо молодь довела, що заслуговує на місце в команді. Щоб добре керувати роздягальнею, необхідне розуміння ветеранів та терпіння молоді».