Новачок «Кривбасу», захисник Володимир Якимець дав перше інтерв’ю у статусі гравця червоно-білих, інформує офіційний сайт криворізького клубу.

– Володимире, вітаємо у «Кривбасі»! Чи виявився цей перехід несподіваним для тебе?

– Перш за все, дякую! Переговори велися швидко. Були деякі моменти, коли обидві сторони не могли певний час домовитись про трансфер. Зараз я – гравець «Кривбасу». Все добре, тому ми рухаємося далі.

– Переїзд зі Львова до Кривого Рогу – це не лише далекий переїзд, а й відповідальне рішення.

– «Кривбас» – крок уперед у моїй кар’єрі. Криворізька команда – з амбіціями. Хороший колектив плюс сильні футболісти у складі на чолі із авторитетним головним тренером. Усі ці фактори однозначно плюс моєму розвитку як гравцю. Задоволений, що став футболістом “Кривбасу”.

– Ти маєш цікаву кар’єру: ти грав у молодіжних командах «Шахтаря», потім перейшов до «Карпат». Нині тобі 24 роки, золотий вік футболіста. Можливо саме «Кривбас» – знакова історія для тебе?

– Поживемо побачимо. Це футбольне життя. Ніколи не знаєш, як усе може повернутись. Надійшла пропозиція, на яку я з радістю відгукнувся. Хотів перейти до Кривбасу, тому радий, що все вийшло. Дуже хочу допомогти партнерам по команді як у тренувальному процесі, так і у матчах чемпіонату.

– Ти захищав кольори різних вікових категорій збірної України. Чи є мрія, граючи у Кривбасі, отримати виклик до головної команди країни?

– Це мрія кожного українського гравця – грати за національну збірну України. Якщо вдасться це зробити, то я зацікавив тренерів збірної і досяг певного прогресу на футбольному полі.

– Які враження від нового колективу? Ми побачили, що в традиційному вітальному коридорі тобі настукали неабияк. Можливо, це був конкурент за позицією, якщо не помиляюся?

– (посміхається) Це просто після довгої дороги потягом вони мені розім’яли спину. Щоб мені вже ввечері не довелося йти до нашого масажиста.

– Твоє перше тренування у «Кривбасі» – що встиг побачити?

– У «Кривбасу» дуже хороша база, все сподобалося. Є все для футбольного розвитку, для подальшого прогресу.