Колишній півзахисник київського Динамо уругваєць Карлос Де Пена ефектним обвідним ударом поставив крапку у важливому матчі своєї команди проти Флуміненсе (3:0).

Матч 22-го туру чемпіонату Бразилії між Інтернасьоналем та Флуміненсе відбувся у Порту-Алегрі та завершився великою перемогою господарів поля (3:0).

Уругвайський півзахисник Карлос Де Пена провів на полі 90 хвилин та гарним ударом оформив підсумковий рахунок зустрічі у компенсований час.

Ще один футболіст із досвідом гри в УПЛ, бразильський гравець Шахтаря Вітао, який виступає за Інтернасьональ на правах оренди, провів повний матч на позиції центрального захисника.

30-річний Де Пена перейшов до бразильського клубу з Динамо у квітні цього року у статусі вільного агента та зіграв 28 матчів, у яких забив три голи та зробив п’ять результативних передач.

22-річний Вітао перейшов до Інтернасьональ із Шахтаря на правах оренди одночасно з Де Пеною та провів 22 поєдинки, в яких забив один м’яч.

Після цієї перемоги Інтернасьйональ вийшов на шосте місце, яке дозволяє стартувати у кваліфікації Кубка Лібертадорес за підсумками сезону. У 23-му турі чемпіонату Бразилії команда зіграє на виїзді з Аваї.