На прес-конференції після матчу першого туру Ла Ліги тренер “Реала” Карло Анчелотті проаналізував вольову перемогу своєї команди над “Альмерією”.

«Ми ускладнили собі гру помилкою в обороні, яку можна було не допустити. Після цього стало важко. Суперник добре захищався, ми завдали багато ударів по воротах, і коли ми забили перший м’яч, нам стало набагато легше».

«Рюдігер провів добрий матч. Молоді Камавінга та Чуамені грали не так, як я звик бачити їх на тренуваннях, але це нормально, бо тягар цієї футболки великий, але я ними задоволений. Своєю роботою на тренуваннях вони заслужили на право зіграти. За сьогоднішню гру вони заплатили емоціями, вони не зробили нічого поганого, але вони можуть грати краще. Я замінив Камавінгу, бо він мав жовту картку, і ризикувати було небезпечно».

«Гол Алаби? Спочатку штрафний мали виконати Карім або Тоні. Алаба дуже добре б’є з цієї точки, і Давід сказав мені, щоб штрафний виконав він – Девід зробив це, і удар виявився точним. Було нелегко сказати «ні» Каріму та Тоні, але Алаба вдарив та забив».