Вінгер “Вереса” Віталій Дахновський, який нещодавно перепідписав контракт з рівнянами, прокоментував цю подію і плани на майбутнє:

“Радий продовжити свою співпрацю з “Вересом”. Цей клуб допоміг мені зробити крок у великий футбол. Тому я щасливий залишатися тут і допомагати здобувати перемоги.

Влітку чув про інтерес до мене іншого клубу. Втім, конкретної пропозиції я не отримував. Зараз вже немає сенсу повертатися до цієї теми. Своє майбутнє я пов‘язую з “Вересом”.

Контракт на три роки – це насправді невеликий термін. Сподіваюся, за цей час ми зуміємо пробитися до єврокубків. Особисто я докладу максимум зусиль для досягнення цієї мети.

Прикро, що цього літа ми втратили декількох важливих для нас футболістів. Це гравці хорошого рівня. Але це життя. До команди прийшли нові хлопці, які доводитимуть, що вони достойні місця в основі і битимуться за результат.

Не хочу робити прогнозів на новий сезон. Вірю, що команда демонструватиме хороший футбол і закріпиться щонайменше у середині турнірної таблиці”, – сказав Дахновський.

Нагадаємо, що Віталій перебуває у “Вересі” вже упродовж двох сезонів. Разом із рівнянами він здобув перемогу у Першій лізі та зіграв 15 матчів в УПЛ.