Підопічні Володимира Шарана провели дев’ятий спаринг цього літа.

Гра з аматорським “Хустом” не стала легкою прогулянкою для “Минаю”. Суперник непогано захищався майже весь перший тайм і при нагоді гостро контратакував. Минайці все ж таки володіли територіальною перевагою і до кінця першої 45-хвилинки втілили її в забиті голи. Спочатку Паламар реалізував 11-метровий, який запрацював Колесник. А в компенсований час Станкович вийшов віч-на-віч з голкіпером і замість удару віддав пас вільному Гончару, який подвоїв перевагу своєї команди.

Після перерви мінайці заграли сильніше. Третій гол забив Станкович, який випередив воротаря, підхопив м’яч і з гострого кута влучив у порожні ворота. А крапку у зустрічі поставив активний у матчі Твердохліб. Він отримав передачу з правого флангу від Станковича і в дотик обіграв голкіпера.

Нагадаємо, що у серпні “Минай” планує провести ще дві гри. 13-го закарпатці вдома на “Авангарді” зіграють із “Ворсклою”, а 18-го числа в середньому з “Севлюшем”.

Минай – Хуст – 4:0 (2:0).

Голи: Пономар, 45 (з пенальті), Гончар, 45+1, Станкович, 60, Твердохліб, 84.

Минай: Пеньков (Кемкін, 46), Чуєв, гравець на перегляді, Аксьонов (Ю.Кравчук, 63), Гончар (Горін, 63), гравець на перегляді (Дмитрук, 63), Трубочкін (Вітенчук, 63), Станкович (Твердохліб) ), 63), Байдал (Касимов, 63), Пономар (Хахльов, 63), Колесник.