Президент мадридського “Реала” Флорентіно Перес поділився думками після завоювання командою Суперкубку УЄФА. Нагадаємо, що “вершкові” здолали німецький “Айнтрахт” (2:0), а авторами голів стали Давид Алаба та Карім Бензема.

“У нас чудова команда завдяки добре виконаній роботі. Ми завжди йдемо, щоб виграти все, і ми продовжуватимемо наполегливо працювати, щоб радувати наших уболівальників. У нас хороша команда, хороший командний дух. Нам потрібно продовжувати вдосконалювати це, тому що це ключ до завоювання трофеїв. Ми з нетерпінням чекаємо початку нового сезону Ла Ліги. Я не прошу від гравців нічого іншого, як продовжувати робити те, що вони роблять зараз, йти тим же шляхом.

Минулого сезону для нас все було добре, але ми повинні продовжувати наполегливо працювати, бо ми постійно дивимось у майбутнє. І тренер, і гравці це добре знають. Ми повинні продовжувати добре тренуватися, а Анчелотті повинен керувати командою. На цю мить я не хочу залучати нікого іншого. Анчелотті дуже добре працює з командою, і це є частиною успішного сезону.

Я не переживаю, що голи Бензема вичерпаються, тому що у нас так багато нападників, що це не буде помічено. Він заслужив “Золотий м’яч” минулого року, як і цього”, – сказав Перес.