Нападник «Ворскли» Марлісон розповів, чому вирішив перейти в полтавський клуб.

«Звісно, ми завжди повинні ставити здоров’я та безпеку на перше місце. Але це найкращий контракт, який я підписав у своєму житті. Це можливість грати за один з найбільших клубів України, гравців якого дуже цінують. Іноземці мають великі зарплати, особливо бразильці. У порівнянні з Бразилією, зараз заробляю в п’ять разів більше.

Я зібрав свою сім’ю, агентів, людей з клубу та оголосив всім про рішення перейти у «Ворсклу». Тоді всі були шоковані, враховуючи все, що я пройшов. Вони думали, що я не повинен повертатися, але я пояснив, що цей трансфер дуже важливий.

Знаю, що зараз переживає країна, конфлікт ще не вичерпано. Я б не переходив сюди ризикувати життям. Звісно, трохи страшно. Але я тут вже місяць, не бачив нічого, що змусило б мене хвилюватися.

Я попередив «Ворсклу»: якщо є новини про загрозу нападу тут (команда базується в Закарпатській області – прим.) – я замовлю таксі, проїду чотири кілометри до Словаччини, перетну кордон і звідти сяде в перший літак до Бразилії», – сказав Марлісон.