У четвер, 4 серпня луганська “Зоря” стартувала у кваліфікації Ліги Конференцій. В першому матчі проти румунської “Університаті” луганці перемогли 1:0.

Єдиний гол забив 20-річний форвард Денис Нагнойний. Він і поділився враженнями від гри.

“Емоції переповнюють. Гра була важка, ми виконували тактичні завдання тренера. Думаю, йому сподобалось, як ми пресингували, як діяли в обороні та в атаці.

Ми повинні були закривати результат ще в першому матчі, але це футбол, треба їхати до Румунії та обігрувати “Університатю” вже на виїзді. Було непросто, але ми повинні показувати як на виїзді, так і вдома, що ми дійсно є “мужиками”.

“Університатя” нас не здивувала, тренер її повністю розібрав. У нас було багато тактичних відео. Суперник обрав тактику гри другим номером, відповідно, ми діяли першим. Нам все вдавалось, хоча потрібно було забивати ще. Думаю, на виїзді вже “Університатя” володітиме ініціативою, але від нашого тренера залежить, як ми будемо грати.

Ми в колективі обговорювали слова тренера “Університаті”, що вона повинна перемагати в цій парі. Але президент їх клубу навпаки відзначав, що перший номер пари – “Зоря”. На слова тренера суперника ми відреагували скептично і виходили на поле з бажанням довести, що перший номер тут ми”.

Зауважимо, що матч у відповідь “Зорі” з “Університатею” відбудеться за тиждень, 11 серпня.