Генеральний директор “Шахтаря” Сергій Палкін оцінив роботу команди на зборах під керівництвом нового головного тренера:

“Здебільшого те, що вибудовує тренерський штаб, у нього виходить. Вже видно картинку гри, що тренер хоче прищепити команді. Час ще є і крок за кроком ми відшліфуємо ті неточності, які виявляються.

Новому тренерському штабу “Шахтаря” складно, адже команда також нова. Йовічевіч працює лише 15 днів, попереду ще багато роботи, але вже помітна картинка, яку він хоче втілити на футбольному полі.

У першому таймі проти “Утрехту” хлопці були втомлені, не відійшли від “Аякса”, було багато помилок. У другому таймі було більше дисципліни, більше виходило. Це даються взнаки довгі збори, хлопці втомлюються, але при цьому видно ідею, видно думку, яку тренерський штаб хоче прищепити нашій команді.

Кожен тренерський штаб робить щось нове. Головне, щоб усе це давало результат. Тут питання не в нововведеннях, а як те, що ми побачимо на полі.

Видно якість, видно перетворення наших гравців, видно їхнє зростання. Але я не хочу когось окремо виокремлювати. Хлопці дуже талановиті, всі професіонали, і ми маємо ще багато працювати, щоб досягти поставлених перед командою результатів.

Ще рано говорити про те, яким “Шахтар” буде у новому сезоні. Є ще місяць підготовки, будуть зміни у складі команди. За днів 5-10 до старту УПЛ можна буде сказати, хто в нас є основа, а хто друга лінія”, – зазначив Палкін.