Ліга Конференцій, другий відбірковий раунд. 2-й матч
27 липня, 20-00. Сольна, стадіон “Френдс Арена”
Трансляція: Youtube-канал “Еспресо ТБ”
Арбітр: М.Міланович

“АІК”:

Тиждень тому один із найкращих клубів Швеції останнього сезону зіграв не найкращим чином. “АІК” у номінально гостьовій зустрічі (обидві гри, нагадаємо, проходять у Швеції) мав проблеми в обороні, а пропустивши третій гол, майже не зумів напружити оборону “ворсклян”, яка мала “підсісти” до кінця зустрічі. Як наслідок, поразка. І навіть найвідданіші вболівальники “АІКа” не зможуть говорити про несправедливість. Шведським максимумом того вечора була нічия.

На вихідних “АІК” здобув чергову непросту перемогу у місцевій першості, обігравши з рахунком 3:2 “Вернаму”. Гржелак трохи перетасував склад, продовживши при цьому робити ставку на 4-4-2. Мабуть, за такою ж схемою фахівець вирішить зіграти і цієї середи.

“Ворскла”:

Минулого четверга Віктор Скрипник провів перший поєдинок як головний тренер “зелено-білих”. Старт вийшов досить успішним як за результатом, так і за грою. “Ворскла” непогано тримала м’яч, намагаючись при цьому грати у сучасний футбол. Виходило далеко не все (особливо, що стосується оборони), але це був лише перший поєдинок. Далі має піти наростаючою.

На вихідних стало відомо, що лідер полтавців Олів’є Тілль припинив співпрацю з командою. Враховуючи його серйозну травму, у середу він все одно не вийшов би на футбольне поле. “Ворскла”, на відміну від суперника, мала тиждень відпочинку, а тому, як нам здається, Скрипник не вноситиме зміни до свого стартового набору футболістів.

Шлях у кваліфікації

Переможець пари “АІК” – “Ворскла” потрапить до третього кваліфікаційного раунду, а потім, за вдалого розвитку ситуації, до плей-офф. Той, хто програє, попрощається з єврокубками.