Український ексфутболіст донецького «Шахтаря» Віталій Віценець працюватиме у тренерському штабі колишнього наставника «Карпат» Олега Кононова в тульському «Арсеналі».

Як повідомляє «Вголос», не зупинила Віценця і повномасштабна війна, яку росія розгорнула проти його Батьківщини. 8 червня криворізький «Кривбас» звільнив Віталія Віценця з посади головного тренера юнацької команди (U-19) через проросійську позицію.

Ексгравець «Шахтаря», який в 2014 році був змушений втікати з Донецька через війну, тепер увійшов у тренерський штаб Олега Кононова у тульському «Арсеналі».

31-річний Віталій Віценець є вихованцем «Шахтаря», грав за «Зорю», «Іллічівець» та «Маріуполь». Через часті травми рано завершив кар’єру футболіста.

В травні 2011 року, Олега Кононова нагородили відзнакою міського голови Львова Почесний знак святого Юрія за визначні заслуги перед містом. Білоруський тренер тоді вивів «Карпати» в єврокубки вперше за багато років. Через кілька років Кононов працевлаштувався на росії і фотографувався в футболці з путіним.