Головний тренер турецького “Фенербахче” Жорже Жезус підбив підсумки першого матчу своєї команди з київським “Динамо” (0:0) у рамках 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

“Це був для нас перший офіційний матч нового сезону. Як я вже говорив перед матчем, нам протистояв непростий суперник. Більшість футболістів “Динамо” грають у збірній України. Так і з точки зору виступу в турнірі “Динамо” досвідченіший за “Фенербахче”.

Але ми грали добре. В обороні показали себе дуже добре організованими. Наш суперник не зміг провести жодної серйозної атаки. Чого нам не вистачило, так це якості атаки. Протистояння ще не закінчено, тому що ми їдемо звідси з нічиєю. Це двоматчеве протистояння. Ми, як і раніше, налаштовані пройти в наступний раунд.

Я думаю, що підтримка наших уболівальників у другому матчі буде дуже важливою перевагою. Атмосфера, яку вони створять, чинитиме психологічний тиск на суперника.

Поки що нема потреби говорити про трансфери. В нас ще одна гра проти цієї команди 27 липня. У наших гравців достатньо якостей та можливостей, щоб пройти цей раунд. Задля досягнення такої мети ми працювали 5 тижнів”, – сказав Жезус.