Півзахисник “Шахтаря” Тарас Степаненко прокоментував початок тренувального збору перед новим сезоном.

“Я скучив за футболом. Скучив за хлопцями. Дуже приємно повернутися до роботи з новим тренером. Думаю, що будуть нові ідеї, гра трохи змінюватиметься. Бачу, що тренери зараз більше роблять акцент на м’ячі, на моделі гри. Це дуже приємно. Дуже радий повернутися.

Було втягуюче тренування з м’ячем. Трохи фітнесу. Хлопці перебувають у різних кондиціях. Треба всім втягнутися. На це є час. Тож спокійно почали. Все нормально. Атмосфера гарна. У “Шахтарі” завжди хороша атмосфера. Ми звикли, що у нас багато хлопців із Бразилії, інші іноземці. Але зараз у нас є українці. Молодим хлопцям даватиметься великий шанс.

Настрій бойовий. “Шахтар” є “Шахтар”. Боротимемося за найвищі позиції. Думаю, генеральний директор, директор з футболу та головний тренер ще оголосять нам цілі на сезон. Незважаючи на ситуації, на війну в нашій країні і на всі труднощі, які є в клубі, цілі мають бути найвищими. Пішли потужні футболісти, які диктували гру в атаці. Ми не можемо сказати, що десь не втратимо. Але “Шахтар” є “Шахтар”. Є цілі, традиції клуб та віра у майбутнє”, – сказав Степаненко.