Українець Андрій Ярмоленко дав коментар прес-службі свого нового клубу “Аль-Айн”.

“Я хотів би подякувати Сергію Реброву за його довіру. Те, що він мене вибрав, посилює моє бажання не шкодувати зусиль, щоб допомогти цьому великому клубу і продемонструвати свій бойовий дух. Він був моїм головним тренером, коли грав за київське “Динамо”, так що я знаю його тренерський стиль, крім того, він сильна особистість, і його люблять усі гравці.

Я добре розумію, що на мене чекає новий виклик, граючи за один з найбільших клубів азіатського континенту. Тим більше, що я люблю виклики, пов’язані з досвідом. Поки я тут, я з нетерпінням чекаю можливості зробити свій внесок у завоювання великої кількості титулів, і у нас є всі причини, які дозволяють нам реалізувати наші амбіції як команди і стати сильним і великим клубом.

Насправді коли Сергій Ребров розпочав свої обов’язки головного тренера команди “Аль-Айн”, ми, українці, дуже хотіли дізнатися більше про цей клуб, і ми уважно стежимо за новинами, тим більше що Сергій Ребров — одна з футбольних легенд моєї. країни. Я з нетерпінням чекаю на можливість виграти якнайбільше титулів з клубом “Аль-Айн”, – заявив Ярмоленко.

Нагадаємо, що Андрій підписав однорічний контракт.