Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий в інтерв’ю FanDay підтвердив, що деякі матчі чемпіонату України можуть відбутися за кордоном. Однак це стосується лише клубів, що візьмуть участь у єврокубках.

“Клуби-учасники УПЛ, які пробилися до єврокубків, можуть за домовленістю між собою зіграти матчі Чемпіонату за кордоном. І це стосується саме того періоду, коли вони беруть участь у Єврокубках”, – зазначив Дикий.

Тобто, наприклад, якщо “Динамо” та “Шахтар” гратимуть на груповому етапі єврокубків, очний матч у рамках УПЛ вони зможуть провести за кордоном. Це правило буде також доступне “Ворсклі”, “Зорі” та “Дніпру-1”.

Євген Дикий також підтвердив, що УПЛ планує розпочинати сезон “в районі” Дня Незалежності України: “Є розуміння, що сезон треба розпочинати та стартувати саме в ці дні. Але, щоб назвати вам точну дату, нам слід дочекатися офіційного затвердження план-календаря Клубами УПЛ, далі ми надамо його на затвердження Виконкому УАФ і після цього зможемо назвати всі дати та тури. Плануємо, що це відбудеться найближчого тижня”.