Президент вінницької «Ниви» Артур Загорулько прокоментував ситуацію у клубі перед новим сезоном.

– Хочеться щоб вінницька «Нива» не зникла з футбольної карти України. Оскільки ПФЛ вважає, що треба грати, ми маємо готуватися до футбольних баталій.

Поки що з командою працюють досвідчені тренери. На перегляді здебільшого випускники нашої академії, а також деякі з гравців, які грали за «Ниву» минулого сезону. Втім, поки що конкретні прізвища не називатиму, адже ймовірним залишається посилення 3-4 досвідченими виконавцями. Думаю, нам цілком під силу навіть за умов воєнного стану зібрати боєздатний колектив і, як мінімум, не відставати у другій лізі. 

З Ігорем Леоновим та Михайлом Старостяком ми на постійному зв’язку, втім, треба розуміти, що їх ми запрошували під серйозні завдання та під відповідний рівень складу. На сьогоднішній день я можу сказати з ймовірністю 99%, що нікого з тих футболістів, хто був з нами на зборах у Туреччині, у команді на наступний сезон не буде.

Власне, потрібно розуміти, що футболісти та тренери зараз менш затребувані в Україні, ніж за кордоном. Команд у нас все ж таки поменшало, тому професіонали, які мають таку можливість, намагаються влаштуватися за кордоном.