Легенда українського футболу Сергій Ребров, який вдало тренує саудівський Аль-Айн, приєднався до міжнародного проекту Charity Dinners.

Ребров передав для аукціону, який відбудеться на благодійній вечері в Парижі 10 липня, три футбольні м’ячі та футболку з власним підписом. Як написав у соцмережах засновник проекту народний депутат Микола Тищенко кожен із цих лотів має «свою історію».

Благодійна вечеря у Парижі – це другий захід у рамках міжнародного проекту Charity Dinners фонду Way of peace (Дорога світу), який реалізується за підтримки Міністерства закордонних справ України.

Перший захід відбувся за підтримки Міністерства закордонних справ України у Празі, зібравши 2 200 000 грн. На ці кошти придбано автомобілі для потреб ЗСУ.

На вечерю в Парижі запрошено представників французького бізнесу, політики та зірки шоу-бізнесу, а також іноземних дипломатів. Як зазначено вище, під час події відбудеться благодійний аукціон із ексклюзивними лотами.

Їх надали як відомі українці, так і представники інших держав, котрі засудили агресію російської федерації проти України.

Серед лотів цього вечора, окрім футболки та легендарних м’ячів з автографами Сергія Реброва, буде представлена ​​особиста футболка легенди світового футболу Роналдо, м’ячі та вимпел від національної збірної України, кубок футболіста Романа Яремчука.

Крім того, гості можуть викупити ексклюзивні марки про російський корабель («Zатонул чи Vтопився») від Миколи Тищенка та Ігоря Смілянського. А також чудові картини всесвітньо відомих художників – Гліба Франка, Роси Ройс, Наталії Богатської та Віри Грабар.

На зібрані кошти фонд Way of peace придбає автомобілі для потреб військовослужбовців, які захищають українську землю у Миколаєві. Частину коштів буде передано міжнародній ініціативі президента України Володимира Зеленського UNITED 24.