Головний тренер харківської команди не поспішає підтверджувати інформацію про свій перехід у дніпровський клуб.

Вчора з’явилася інформація, що Олександр Кучер піде з Металіста та очолить Дніпро-1. Олександр Миколайович прокоментував цю новину в ефірі програми «Чистий ПІДКАсТ».

«Поки що це чутки, нема чого коментувати. Остаточного рішення немає. Поки я тренер Металіста, ми готуємось до чемпіонату. У харківської команди однозначно світле майбутнє. Ми гратимемо в УПЛ. Дуже чекаємо початку, тому що всі хлопці вже скучили за виступами у найвищому дивізіоні. Я зараз з Металістом, ми перебуваємо в Туреччині, граємо контрольні матчі та готуємось до чемпіонату.

У такий час неможливе стає можливим дуже швидко. Тому загадувати наперед поки не варто. Є багато речей, які треба обміркувати та вирішити», – розповів Кучер.

39-річний Кучер очолив харківський Метал у липні 2020 року. Пізніше клуб змінив назву на “Металіст”. За два роки роботи у команді Кучер вивів її із другої ліги чемпіонату України до еліти українського футболу.

Дніпро-1 минулого сезону займав третій рядок у турнірній таблиці чемпіонату України та отримав можливість представити нашу країну в Лізі Європи.

Новий сезон УПЛ стартує орієнтовно 23 серпня.