Днями півзахисник першолігового “Полісся” Євген Морозко став повноправним гравцем житомирського Полісся.

Раніше співпраця була на орендних умовах, права на футболіста належали “Колосу”. Зараз хавбек має дворічний контракт, він готовий до конкуренції і максимально допомагати команді боротися за високі результати. Принаймні запевнив у цьому terrikon.com:

– Наскільки очікуваним було підписання повноцінного контракту із “Поліссям”?

– Все було цілком очікувано. Насправді про трансфер домовилися ще взимку. І головний тренер та президент були зацікавлені в тому, щоб я залишився в команді. Предметно поговорили із Юрієм Калітвенцевим. Він озвучив свої вимоги, сказав, що сподівається на мене. Я теж хотів залишитися в “Поліссі”, тож потиснули руки.

– Як попрощався з “Колосом”, з ким розмовляв?

– поспілкувався з головним тренером “Колоса” (Ярослав Вишняк). Особливої ​​зацікавленості в моїх послугах не помітив, тож зрозумів, що після семи років у клубі час рухатися далі. Зателефонував президенту “Колоса”, з Андрієм Засухою поспілкувалися, подякували один одному та побажали успіхів.

– Вам уже озвучили завдання на новий сезон?

– Завдання на сезон буде поставлено, коли буде точна дата старту чемпіонату. Чекаємо на…

– Сказав, що готовий максимально викладатись, а загалом, наскільки висока у команді конкуренція на позицію?

– У нашій команді за кожну позицію є конкуренція. І це дуже мотивує. Не дозволяє розслабитись. Адже ми, футболісти, маємо покращувати свій рівень щодня. І насамперед собі слід намагатися бути краще, ніж учора. А тренерський штаб, у свою чергу, вже ухвалюватиме рішення.

– “Полісся” до нового сезону готується у Польщі, як відбувається збір?

– Найближчий місяць команда перебуватиме на зборі у Польщі, у місті Мронгово. Тут працюємо у дворазовому режимі. Готуємось…

– Які думки щодо майбутнього сезону?

– Чесно кажучи, поки що складно уявити, як проходитиме чемпіонат. Адже всі ми мріємо про одну перемогу! Перемоги над російськими орками… Дай Боже, у кожній українській родині буде спокійний сон і щасливе життя. Для мене це найголовніше. Слава ЗСУ! Слава Україні!