Сьогодні з’явилася інформація, що віце-президент Металіста та головний тренер жовто-синіх Олександр Кучер можуть залишити харківський клуб.

Дніпро-1 запропонував Краснікову стати новим спортивним директором клубу, а Кучеру – очолити дніпровську команду на посаді головного тренера.

Уболівальники шоковані даною новиною. Більшість виступили з негативною думкою щодо можливого розвитку подій.

“Ярославський програв Красникова Ігорю Валерійовичу в карти”, – написав Клаус.

«Ярославський награвся?» – запитує Westbrook.

“Це жарт? Сьогодні 1 квітня?” – написав закарпаттячко.

«Ну, з Ярославським усе зрозуміли з початком війни. Тут справа навіть не в аварії. Його тісні зв’язки з кацапським бізнесом і з Абрамовичем не секрет. Схоже, що в Україну Ярославський не має наміру повертатися. Ну і його «новий-старий» «Металіст» знову помре. І тепер уже назавжди», – резюмував Krot.

Також фанати пройшлися колишнім тренером Металіста Мироном Маркевичем і розкритикували керівництво харківського клубу за гучні слова про повернення синьо-жовтих.

“Виходить так, що харківський проект відкладається як безперспективний у найближчі роки”, – додав Vantala.

«Маркевич може повернутися до Металісту спокійно. Чи це вже не серйозний проект?» – написав Решнюк.

«Металіст треба поховати. Це вже очевидно. Не треба було давати людям надію і говорити слова, що «Металіст» повернувся назавжди…» – написав Axel Shnitzel.

Лише одиниці розглянули у можливому переході Краснікова та Кучера до Дніпро-1 позитивні моменти.

«Що стосується Краснікова, то якщо не брати до уваги принципові відносини дніпрян і харків’ян, це було б посилення Дніпра-1», – зазначив Krot.

«А що мені подобається. Якщо це піде на користь команді, ми гратимемо і виграватимемо. Чому ні?” – написав Серж.

«Сильний перебіг. Якщо пару легів з Харкова будуть у нас, то можна з лагідними кротами побадатися», – зазначив фанат Дніпра-1 zkl.

Додамо, що Мирон Маркевич переходив схожим маршрутом і Красніков тоді йому інформативно допомагав деякими трансферами, хоча офіційно не працював.

Перед поверненням у Металіст Красніков обіймав посаду віце-президента Динамо.

Нагадаємо, що власник Металіста Олександр Ярославський раптово залишив Україну 10 лютого після ДТП, в якому його позашляховик убив людину.