Команда рівненського Вереса стала лише третьою на благодійному турнірі «Кубок непокорених».

– Турнір відбувся 25 червня в Оржеві, Рівненській області, – повідомляє прес-служба аматорського клубу “Звягель” із Новограда-Волинського. – Окрім “Звягеля”, на турнірі було ще три команди: НК “Верес” Рівного, господарі турніру ОДЕК, а також рівненський “Хімік”. У першому півфінальному матчі звягельчани вистояли під натиском “Вереса” (0:0), склад якого складався переважно з професійних гравців. Рівненці перевершували нашу команду у швидкості, але жодній команді не вдалося відкрити рахунок, і фіналіст визначився у серії пенальті, де точніше були звягельчани (4:3).

У складі червоно-чорних зіграли Михайло Сергійчук, Роман Мельник, Валерій Кучеров, Артем Данилюк, Микола Гайдучик, а також футболісти команди U19 та вихованці ДЮСШ з футболу Верес, повідомляє прес-служба НК “Верес”.

“Верес” же у матчі за третє місце розгромив Хімік – 8:1, а перемогу святкував “Звягель”, яка у фіналі перемогла ОДЕК теж у серії пенальті.

Повідомляється, що організатори турніру “Кубок непокорених” зібрали для потреб Збройних Сил України майже 22 тисячі гривень, які будуть передані до благодійного фонду “Повернися живим”.